Aanmelden

Meld je aan !!

Wat kost een gratis lidmaatschap ?

Tsja, eigenlijk zegt het woord gratis genoeg. Een gratis lidmaatschap kost je niets. Nu niet en in de toekomst niet. Gratis is gratis. En het is best mogelijk dat ik in de toekomst materiaal op mijn site ga zetten dat wel iets kost, of er een winkel bij maak. Voel je dan absoluut niet verplicht om iets aan te schaffen. Ook dan blijf ik gewoon gratis bezig om met mijn blogs mijzelf (en hopelijk jou) te motiveren om bezig te zijn met een mooi project.

Waarom zou je je aanmelden ?

Dat spreekt voor zich. Omdat je op de hoogte wilt blijven. En bovendien krijg je :

  • gratis mijn fotoboek in PDF formaat (a souvenir of nowhere)
  • af en toe mail van me wanneer ik iets boeiends te melden heb
  • toegang tot extra materiaal en een handige link-pagina
  • antwoord van me wanneer je vragen hebt
Hoe kan je je aanmelden ?

Gewoon, door je gegevens in te vullen op het aanmeldformulier. Als dank voor je aanmelding krijg je de PDF versie van mijn fotoboek "a souvenir of nowhere",  exclusief voor leden.

Waarom zou je je niet aanmelden ?

Ja, daar heb ik geen flauw idee van, natuurlijk. Als ik jou was, zou ik het al gedaan hebben ! Ik kan je verzekeren dat ik je gegevens met respect behandel. Ik zal ze absoluut niet doorspelen aan anderen en alleen gebruiken zolang je aanmelding loopt.

Kan je je ook weer afmelden ?

Ja, dat kan zeker. Hoewel ik me niet kan voorstellen waarom je dat zou willen doen, heb ik dat heel eenvoudig gemaakt. In vrijwel iedere mail die je krijgt zit een link, waarmee je je lidmaatschap kunt stopzetten.

Verdien ik hier iets aan ?

Ja en nee. Voor de duidelijkheid : ik ga absoluut geen gegevens van jou aan derden geven of verkopen. Verdienen is dan ook geen doel met deze site. Wanneer ik iets verdien komt dat doordat sommige links 'affiliate' links zijn. Dan krijg ik van de leverancier betaald wanneer jij er op klikt en daarna iets aanschaft. Een voorbeeldje : wanneer ik je verwijs naar Bol.com dan kom je gewoon op de Bol.com site terecht, maar ziet Bol.com dat ik je zo ver heb gekregen om daar naar toe te gaan 😉 Daar kan ik (kleine beetjes tegelijk) iets aan overhouden wanneer je er dan ook op korte termijn iets koopt. Dat kost jou bij die aanschaf niets extra's en levert voor mij toch iets op, dat ik weer kan gebruiken om de site in de lucht te houden en te verbeteren.