Start here

Start here

What about CAPPUCCINO

CAPPUCCINO is my photography-blog-project.

waarin ik ook nog eens een tweede project van begin af aan opzet. Zeg maar een project binnen een project. Samen met jou. En misschien zet jij ook eindelijk dat project op, dat je al jaren van plan was. Ik wil je daarbij motiveren en inspireren. Je zult hier blogs vinden over zeer diverse zaken die me bezig houden en altijd zoek ik daarbij de verbinding met (mijn) fotografie. Ook laat ik je uitgebreid de (tussen)resultaten van mijn nieuwe project zien. Ik probeer je in zoveel mogelijk fasen mee te nemen. Lees mijn overdenkingen en belevenissen op de blog-pagina en de vorderingen van mijn project op de project-pagina. En wil je meer weten over mij, of waar de naam SPAGHETTI vandaan komt, kijk dan bij de 'over' pagina

Waarom

Alweer een flink aantal jaar geleden (2008) ben ik afgestudeerd aan de Fotoacademie in Amsterdam. Ik heb toen besloten dat ik van fotografie niet mijn werk, maar een hobby wilde maken. En inderdaad, zoals dat met hobby's gaat, voor je het weet lijken andere dingen een stuk belangrijker en komt er weinig meer van terecht. Ik wil mezelf (en jou) re-activeren. Ik wil meer met fotografie bezig zijn en maak er op deze manier met SPAGHETTI een kader voor. Jij kunt me daarbij helpen en hopelijk help ik jou ook bij de motivatie en inspiratie van jouw eigen creërend project !

Wat vind je hier en voor wie

Volledig vrijblijvend, zonder kosten en zonder verplichtingen kun je hier het volgende vinden :a souvenir of nowhere

 • mijn blog met belevenissen, foto's, overdenkingen en reisverslagen
 • alle vorderingen, zoektochten en overwegingen in mijn project

Je kunt je ook aanmelden (gratis !). Dat vind ik fijn, want dan weet ik dat mijn site wordt gewaardeerd en hoeveel belangstellenden ik (hopelijk) blij maak met nieuwe blogs en berichten over mijn project. Bovendien krijg je :

 • gratis mijn fotoboek in PDF formaat (a souvenir of nowhere)
 • af en toe mail van me wanneer ik iets boeiends te melden heb
 • toegang tot extra materiaal en handige links
 • antwoord van me wanneer je vragen hebt
Wat gaan we doen

Ja, inderdaad, wat gaan WE doen ? Zoals gezegd ga ik op SPAGHETTI verslag doen van een tweede project dat ik aan het opzetten ben. Ik hoop dat jij ook een ingeslapen hobby of een sluimerend verlangen hebt om eindelijk eens dat boek te schrijven, je tekeningen te bundelen, een expositie te maken, een band te starten, of wat dan ook. Ik hoop dat ik jou, ook al doen we heel andere dingen, inspireer om eindelijk eens jouw project op te zetten (en af te ronden).

Even concreet : ik ga minimaal 1 blog bericht per week plaatsen. Zo'n bericht kan gaan over :Spaghetti op een bord

 • nieuw fotografisch beeldmateriaal dat ik heb gemaakt
 • bestaand materiaal dat ik bewerkt heb
 • een achtergrondverhaal over een fotografisch of project-onderwerp
 • een overdenking, bespiegeling of iets dat ik zo maar tegen kwam
 • inspiratie, discipline, doorzetting, transpiratie

Ook zal ik iedere week een bericht in mijn project-blog plaatsen. Dat project zou waarschijnlijk wel "iets met fotografie" zijn, maar moet :

 • bedacht worden (onderwerp, hoe, wat, doel, etc) (per 1 maart ben ik hier)
 • een planning krijgen
 • gerealiseerd worden (lijstjes maken, hard werken, doelen halen)
 • gepresenteerd worden (afhankelijk van de vorm die ik ga kiezen)
Nogmaals welkom !

Voel je nergens toe verplicht, maar kijk gewoon eens rond. Echt, ik ben gewoon blij met iedereen die hier komt, ook als je je niet aanmeldt.

En als het je wat lijkt : zorg dat je SPAGHETTI in de gaten houdt. Bijvoorbeeld door een favoriet in je browser te maken. Of je kunt je natuurlijk net zo gemakkelijk alvast voor een gratis lidmaatschap aanmelden. Ik hou je dan per mail op de hoogte. Ik ga je echt niet spammen en vind je het uiteindelijk niks, dan kun je je net zo gemakkelijk weer afmelden... Ik beloof je, dat ik mijn best ga doen om er ook voor jou wat boeiends van te maken !

Lees verder : Blog of Project